Login

Activiteiten

In de East Coast worden een hoop activiteiten georganiseerd... We hebben vast jouw lievelingssmaak er ook bij zitten, check het hieronder. Door op het kopje te klikken vind je meer info en data.

Zaterdagavondcafé

Nog voordat het gezellig is in de Druppel of de Koets, nog voor je uit je dak kan gaan in club New... dan is het in de East Coast al lang gezellig. Vanaf 21.00 kun je bij ons alvast in de 'saturdaynight-mood' komen, lekker hangen op de banken, een potje poolen, gamen op de Wii... just walk een keertje by.

Rollercoaster

Twee keer in de maand is jongerencafé EastCoast een paar uur bezet door middelbaar scholieren. Ben jij onder de 16, kom dan eens binnen lopen met je vrienden op zaterdagavond!

Youth Alpha

Altijd al willen weten wat er nou zo boeiend aan Jezus is? Of wat "the Matrix" te maken heeft met God? Youth Alpha daagt je uit! Tien keer achter elkaar komen we bij elkaar om eerst te eten, en daarna aan de slag te gaan met serieuze zaken. Errug gezellig in elk geval...

Feest

Wat is een cafe zonder feestgedruis?! Naast dat het bij ons elke dag feest is, pakken we af en toe echt uit. Zie de foto voor een impressie van de laatste feesten en schrijf je in bij de mailinglist om op de hoogte te blijven van wat gaat komen! In de EastCoast kun je zelf ook jouw ideale feest organiseren! Je hoeft daarvoor geen ervaring te hebben of een organisatietalent, jongerenwerker Albertina helpt je graag. 

Flevo Festival

Elk jaar gaan we met gasten van de East Coast naar het Flevo Festival . Als je niet houdt van muziek, cabaret, lange nachten, sporten, dansen, film, theater, kamperen, andere mensen, dan kun je beter niet mee gaan. Dit is er namelijk in elk geval zéker te vinden! Meel als je meer wilt weten! 


Onze vrienden op facebook....Onze mail ontvangen.....

E-Mail adres
Toevoegen aan lijst